Apple Macbook Kopen

Macbook Pro aanbieding

De Macbook Pro is niet vaak in de aanbieding, daarom hebben wij voor u de beste Macbook Pro aanbieding alvast geselecteerd. Wij proberen deze lijst zo goed mogelijk up to date te houden maar het kan voorkomen dat de aanbiedingen soms veranderen.

Macbook Pro aanbieding

Macbook Pro Aanbieding

De Macbook Pro is de krachtigste laptop van Apple. Alles werkt naadloos en de laptop is plug en play. U haalt de Macbook uit de doos en u kunt direct aan de slag zonder dat u allerlei programma’s moet installeren. De Macbook Pro is verkrijgbaar in twee maten, 13 inch en 15 inch. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte Macbook Pro te verkrijgen. Klik voor een overzicht en aanbiedingen van de Macbook Pro hier: Macbook Pro aanbieding.

Apple heeft twee versies van de 13 inch en twee versies van de 15 inch Macbook Pro samengesteld. Elke variant van de Macbook Pro is helemaal zelf samen te stellen. De Macbook Pro 13 inch is vooral geschikt voor consumenten die een draagbare en snelle laptop nodig hebben. De 13 inch versie is beschikbaar in twee varianten, een snelle Macbook Pro (type A) en een nog veel snellere 13 inch variant (type B).

Type A beschikt over een 2,5 GHz Intel Core i5 processor, 4GB geheugen en heeft een harde schijf van 500GB. De accu gaat tot wel 7 uur mee. Deze Macbook Pro is leverbaar vanaf 1222 euro. Klik hier voor de Macbook Pro 13 inch aanbieding.
Type B beschikt over een 2,9 GHz Intel Core i7 processor. Het intern geheugen heeft een grootte van 8GB en een harde schijf waar u tot wel 750 GB aan bestanden kwijt kunt. Ook bij deze laptop gaat de accu tot wel 7 uur mee. De prijs een stuk hoger dan type A maar voor deze prijs heeft u wel een hele snelle Macbook Pro. Bekijk hier de Macbook Pro aanbieding vanaf 1514 euro.

De Macbook Pro aanbieding voor de 15 inch variant kost 1836 euro. U krijgt dan een 2,3 GHz Intel Core i7 processor met 4 GB intern geheugen, 500 GB harde schijf en een NVIDIA GeForce GT 650M videokaart. De snellere versie kost 2179 euro en dan krijgt u een Intel i7 processor (2,6GHz), 8 GB geheugen, een harde schijf van 750GB en de NVIDIA GeForce GT 650M videokaart. Klik hier voor de actuele Macbook Pro aanbieding.

Naast deze vier varianten heeft Apple dit jaar nog eens vier andere Macbook Pro’s uitgebracht namelijk de Macbook Pro Retina. Ook hier zijn verschillende aanbiedingen voor. De goedkoopste Macbook Pro Retina aanbieding is 1701 euro. De Macbook Pro Retina is vooral geschikt voor designers die een perfecte beeldkwaliteit en veel ruimte nodig hebben. Het grootste verschil tussen de Macbook Pro en de Macbook Pro Retina is het beeldscherm. De resolutie is namelijk dubbel zo groot als die van de normale Macbook Pro’s. De Macbook Pro Retina aanbieding (13 inch) is beschikbaar vanaf 1701 euro en de Macbook Pro Retina aanbieding (15 inch) is al beschikbaar vanaf 2179 euro. Deze aanbiedingen zijn veel goedkoper dan dat u via de officiële Apple store uw aankoopt doet.

Macbook Pro

Macbook Pro Aanbieding
Macbook Air Aanbieding

Macbook Air Aanbieding