Apple Macbook Kopen

De nieuwe Macbook Pro aanbieding.

De Macbook Pro van Apple is wederom geupgrade. Daarom hebben wij speciaal voor u de goedkoopste Macbook Pro geselecteerd. Hiervoor hebben wij de prijzen vergeleken bij meerdere Macbook Pro aanbieders. Van deze selectie hebben wij voor u de goedkoopste aanbieding geslecteerd.

Apple Macbook Kopen

Macbook Pro Aanbieding

Met een Macbook Pro van Apple kunt alles doen op het gebied van laptops. De Macbook Pro is speciaal geschikt voor het zware werk. Door zijn Intel Core i5 processor en zijn prachtige scherm geeft de Macbook Pro een hele nieuwe werkervaring. Zeker met deze fantastische Macbook Pro aanbieding is het zeker een koopje.

Deze Macbook Pro aanbieding is gemaakt uit een stuk aluminium. Nog nooit eerder is dit vertoont, het heet een unibody. De Macbook Pro heeft een fantastisch design, hij is dun en heeft alleen maar ronde hoeken als hij dichtgeklapt is. De behuizing van de Macbook Pro voelt zeer robuust aan. Als u de Macbook Pro openklapt ziet u een heel mooi scherm met een glasplaat. Dit hebben de designers van Apple gedaan voor de stevigheid maar ook zeker om het beeldscherm nog meer kwaliteit te geven. Het beeldscherm van de Macbook Pro is beter dan u van andere laptops gewend bent. Daarnaast is in het scherm ook nog de ingebouwde FaceTime HD-camera geplaatst.

Macbook Pro Aanbieding
___________ _________ _________
Apple Macbook Kopen €1.208,79 Koop nu!
Apple Macbook Kopen €1.294,00 Koop nu!

Een tweede detail dat opvalt is de led-achtergrondverlichting onder het toetsenbord. Dit geeft u een hele nieuwe typ ervaring. In het donker hoeft u niet meer naar de goede toetsen te zoeken maar u vindt ze direct op de Macbook Pro. Een ander detail dat opvalt is het Multi-Touch Trackpad, deze heeft namelijk geen aparte knoppen in de Macbook Pro van Apple. Het trackpad in de Macbook Pro is volledig multi-touch, dat wil zeggen dat u door middel van twee, drie of vier vingers speciale commando's kan geven. Met twee vingers kunt u namelijk inzoomen op het beeldscherm van de Macbook Pro. Apple heeft ook zeer veel tijd besteed aan de gevoeligheid van de touchpad. De touchpad van de Apple Macbook Pro is wederom een hele nieuwe ervaring en het de touchpad voelt perfect aan voor uw vingers.

Daarnaast heeft de Macbook Pro een MagSafe-aansluiting. Dit is de oplaad aansluiting die werkt via magnetisme. Dit heeft als voordeel dat wanneer u achter de oplaadkabel van uw Macbook Pro blijft hangen, dat deze loslaat. Hierdoor wordt de kans op het laten vallen van uw Macbook Pro een stuk kleiner. Ook bezit de Macboop Pro van Apple een Thunderbolt poort. Dit is een nieuwe supersnelle aansluiting die ontwikkeld is in samenwerking met Intel.

Al met al is de Macbook Pro de ideale laptop voor iedereen. Zeker met de Macbook Pro aanbieding van dit moment is het zeker een koopje.

Macbook Pro

Macbook Pro Aanbieding
Macbook Air Aanbieding

Macbook Air Aanbieding