Apple Macbook Kopen

macbook-kopen

De macbook is een laptop van Apple. Momenteel is de macbook niet meer te koop. Alternatieven, die nog wel te koop zijn, zijn de macbook pro en de macbook air.

De macbook pro is te koop voor mensen die een krachtige laptop nodig hebben. De macbook pro kunt u bij Apple zelf kopen van 1149 euro. Bij de aanbieders op deze site is de macbook pro regelmatig goedkoper te koop.
Bekijk hier de goedkope aanbiedingen van de macbook pro.

De macbook air is een zeer lichte en dunne macbook. Deze macbook wordt vooral gekocht vanwege het gemak waarmee deze vervoert kan worden. De macbook air heeft een uniek en gepatenteerd design waardoor het een van de dunste laptops ter wereld is. U kunt de macbook air kopen via Apple voor een prijs vanaf €949. Via een van onze aanbieders is de macbook air vaak goedkoper.
Bekijk hier de scherpe aanbiedingen van de macbook air.

Toch was de macbook een van de mooiste witte laptops die er te koop waren. Helaas zijn de witte macbook's nu alleen nog te koop voor educatieve doeleinden. De macbook was de opvolger van de iBook en de Powerbook die destijds te koop waren. Standaard was de macbook te koop met een 2,0GHz processor en uitgerust met een 250GB harde schijf. Een ideale uitvinding waar Apple ook patent op heeft is de MagSafe voedingsaansluiting. Deze werd voor het eerst gebruikt in de macbook's. Dit is een voedingsaansluiting die magnetisch werkt. De macbook's met een intel-processor die men kon kopen, kon ook windows draaien. Hierdoor werd de overstap voor mensen die windows gebruikte iets gemakkelijker en werd het aantrekkelijker voor het grote publiek om een macbook te kopen. In totaal zijn er vijf macbook's te koop geweest. De eerste macbook was te koop in Mei 2006, de tweede versie van de macbook was te koop eind 2006, de derde macbook was te koop midden 2007 en de een nalaatste macbook die te koop aangeboden is dateert van eind 2007. De laatste update dateert van mei 2010 en is nu niet meer te koop. Sinds 20 juli 2011 is er geen macbook meer te koop. Alleen de macbook air en de macbook pro zijn nog te koop.