Apple Macbook Kopen

De nieuwe Macbook aanbieding.

Apple heeft twee soorten Macbook aanbiedingen. Namelijk de Macbook Pro en de Macbook Air. De Macbook Pro is vooral voor de consument die een snelle en betrouwbare Macbook nodig heeft. Een Macbook Air is voor de consument die veel reist en een lichte dunne Macbook nodig heeft. Natuurlijk is het uw eigen keuze welke Macbook u kiest. Hieronder leest u de verschillen tussen de Macbook Air en de Macbook Pro en wij hebben voor u de beste Macbook aanbieding geselecteerd.

Macbook Pro Aanbieding

Bijna alle mensen die overstappen op een Macbook, vaak door een goede aanbieding, zijn lyrisch over het product. Hoe komt dit? Een macbook is geschikt voor iedereen, jong en oud, consument of professional. U haalt de Macbook uit de doos en u kunt meteen aan de slag. Apple heeft alles zo ingericht dat het voor zichzelf spreekt. De robuuste behuizing en het mooie unibody design van de Macbook Pro haalt veel mensen over de streep. Maar een mooi design is natuurlijk niet alles. Apple heeft alles tot in de details goed voor elkaar. Een Macbook Pro zal zelden crashen, er zijn haast geen virussen voor en ook de levensduur van een Macbook is vele malen langer dan die van een gewone laptop. Dit komt omdat Apple ervoor zorgt dat een nieuw besturingssysteem ook soepel zal draaien op de oudere Macbooks.

Macbook Air Aanbieding

Een Macbook Air is een van de dunste en lichtste laptops van het moment. Door het minimalistische design is de Macbook Air zeer mobiel. Voor mensen die veel reizen is de Macbook Air een ideale Macbook. De Macbook Air heeft doordat deze zo klein is, wel minder aansluitingen en is iets minder snel.

De verschillen tussen de Macbook Pro en de Macbook Air

De grootte van de Macbook

De Macbook Pro is een stuk zwaarder dan de Macbook Air. Ook de behuizing zelf is een stuk dikker. Gaat u voor mobiliteit dan zou onze keuze vallen op de Macbook Air.

Prestaties

Gaat u voor puur de snelheid dan valt onze keuze op de Macbook Pro. Deze is toch een stuk sneller dan de Air en dit is goed merkbaar. Toch heeft u bij het werken op een Macbook Air nergens last van. Het gaat ook soepel.

Accu duur

Dit is om het even, de accuduur is bij beide Macbooks net geen 7 uur. Veel langer dus als de meeste gewone laptops.

Extra's

Dit wint de Macbook Pro. De Macbook Pro heeft namelijk een grotere harde schijf en een DVD-brander. Daarnaast bezit de Macbook Pro een aantal aansluitingen die de Macbook Air niet heeft, namelijk een FireWire Port en een Ethernet aansluiting. Ook kunt u SD kaarten rechtstreeks in uw Macbook Pro stoppen. Het beeldscherm van de Macbook Pro heeft helaas wel een lagere resolutie dan die van de Macbook Air.

Conclusie

Gaat u voor de beste prijs kwaliteit verhouding dan is de Macbook Pro de beste keuze voor u. Als u echt heel erg veel reist en veel waarde hecht aan gewicht en grootte dan is de Macbook Air een beter keuze.

De Macbook Aanbieding

Apple heeft zelf nooit aanbiedingen voor de Macbook. Resellers daarentegen stunten graag met de prijzen. Bijna wekelijks veranderen de aanbiedingen en hier kunt u natuurlijk uw slaag slaan om een goedkope Macbook te kopen. Wij hebben voor u alle Macbook aanbiedingen voor u geselecteerd. Klik hieronder op de Macbook Pro of op de Macbook Air om de goedkoopste aanbieding te bestellen. Wij hopen dat u een keuze kunt maken uit een van deze aanbiedingen.

Macbook Pro

Macbook Pro Aanbieding
Macbook Air Aanbieding

Macbook Air Aanbieding